Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Tämä oikeudellinen huomautus antaa sinulle yksityiskohtaiset tiedot siitä, miten keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi verkkosivustollamme www.rantahuone.com, mukaan lukien kaikki tiedot, joita voit antaa meille sivuston kautta, kun teet palvelua tai ostaessasi tuotetta (henkilökohtaista) , rekisteröidy uutiskirjeemme tai anna yhteystietosi tähän tarkoitukseen varatulla lomakkeella.

Toimittamalla tiedot ilmoitamme, että palveluistamme ei ole mahdollista niille ihmisille, jotka ovat lakisääteisesti estyneet antamasta suostumusta, joten kun lähetät meille lomakkeet, varmistat, että sinulla on riittävät valmiudet antaa suostumus.

Vastuu hoidosta.
Vastuuhenkilön yhteystiedot: RANTAHUONE SL, osoite C / Pintada, nº 105. Nerja. Nerjan. CP 29780. Puhelin 633335423 ja sähköposti info@rantahuone.com

Data merkantilainen merkintä.

RANTAHUONE SL, vastaa tietojasi. (jäljempänä me tai meidän).

Mitä tietoja keräämme? (muokata)
Yleiset tietosuojasäännökset kertovat, että henkilökohtaiset tiedot ovat kaikki tunnistetusta tai tunnistettavasta fyysisestä henkilöstä, eli kaikki tiedot, jotka pystyvät yksilöimään henkilön. Tämä ei kata nimettömiä tai prosentuaalisia tietoja.

Sivustollamme voimme käsitellä tietyntyyppisiä henkilötietoja, jotka voivat sisältää:

Henkilötunnukset: nimi, sukunimi ja käyttäjänimi.
Yhteystiedot: sähköpostiosoite tai laskutusosoite.
Taloudelliset tiedot: pankkitiedot ja muut ostotiedot.
Tekniset tiedot: kirjautumistiedot, Internet-protokollan osoitteet, selaimen tyyppi ja versio, aikavyöhykeasetukset ja -paikka, käyttöjärjestelmä, selaimen laajennustyypit ja -versiot sekä kaikki muut tekniikat, joita käytät verkkosivustoamme käyttäviin laitteisiin.
Profiilitiedot: käyttäjätunnus ja salasana, tehdyt ostokset, kommentit ja kyselyvastaukset. (valinnainen riippuen palvelun tarjoamisesta)
Käyttötiedot: tietoja sivuston, tuotteiden ja palveluiden käytöstä.
Markkinointi- ja viestintätiedot: mieltymykset markkinointiviestinnän vastaanottamisesta meiltä ja suosituimmista viestintävälineistä.
Emme kerää tietoja erityisistä henkilötietoluokista (ne, jotka paljastavat etnisen tai rotuisen alkuperän, poliittiset mielipiteet, uskonnolliset tai filosofiset näkemykset, ammattiyhdistysjäsenyydet ja terveydentilaa koskevat tiedot, geneettiset tai biometriset tiedot).

Jos sinun on kerättävä henkilötietoja lain tai sopimuksen ehtojen välityksellä, ja et halua antaa meille tietoja, emme välttämättä voi tehdä tällaista sopimusta tai tarjota palvelua, ja sinun on ilmoitettava meille etukäteen .

Kuinka keräämme henkilötietosi? (Muokata)
Henkilötietojen keräämiseen tarkoitetut välineet ovat:

Lomakkeen kautta verkkosivustollamme, yhteydenottosähköpostimme, puhelimitse tai postitse, kun:
Pyydä tietoja tuotteistamme tai palveluistamme
Sopimus palvelujemme tai tuotteiden tarjoamisesta
Pyydä tarjous
Tilaat jonkin palveluistamme tai julkaisuistamme
Lähetä kommenttisi
Sivustomme laadun varmistamiseksi pidätämme oikeuden evätä rekisteröintipyyntö tai keskeyttää tai peruuttaa aiemmin hyväksytty rekisteröinti, jos katsomme, että se ei täytä näitä vaatimuksia tai muita lakeja tai asetuksia. Jos näin tapahtuu, yritämme ilmoittaa päätöksemme syyt, mutta emme voi sitoutua siihen kaikissa tapauksissa.

Teknologian tai automaattisten vuorovaikutusten kautta: Sivustollamme voimme kerätä automaattisesti laitteesi teknisiä tietoja, navigointitoimenpiteitä ja käyttötapoja. Nämä tiedot kerätään evästeiden tai vastaavan tekniikan avulla. Jos haluat lisätietoja, voit tutustua evästeisiin täällä (linkki)
Kolmansien osapuolten kautta:
Google: analyyttiset tiedot tai hakutiedot. Euroopan unionin ulkopuolella.
Sosiaaliset verkostot: (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin …) Euroopan unionin ulkopuolella.
Tietosi käyttötarkoitus ja oikeutus.
Henkilökohtaisten tietojen yleisin käyttö on:

RANTAHUONE SL: n ja sinun välisen sopimuksen virallistamiseksi.
Kun annat suostumuksesi tietojen käsittelyyn
Kun tarvitsemme heitä noudattamaan lakisääteistä tai sääntelyvelvollisuutta
Kun se on välttämätöntä meidän oikeutetun edun tai kolmannen osapuolen edun kannalta.
Käyttäjä voi peruuttaa suostumuksensa milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@rantahuone.com tai tutustumalla alla oleviin oikeuksien käyttämiseen.

Alla on taulukko, jossa voit tutustua tapoihin, joilla käytämme henkilötietojasi ja oikeutusta sen käyttöön sekä tietävämme, millaisia ​​henkilötietoja me aiomme käyttää.

Voimme käsitellä joitain henkilötietoja tietyistä oikeudellisista syistä, joten jos tarvitset lisätietoja, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@rantahuone.com

& Gt;


Tarkoitus

Tietolaji

Oikeutesi hoitoon

Pyydä tietoja yhteydenottolomakkeella

– Nimi

– Sukunimi

– Sähköposti

Asianosaisen suostumusSuorita kaupallinen viestintä, joka toimittaa asiaankuuluvia sisältöä, joka voi olla kiinnostava sinulle

– Nimi

– Sukunimi

– Sähköposti

Asianosaisen suostumus

Yrityksesi ja verkkosivuston hallinnointi ja suojaaminen

– Tekniset tiedot

– Etunimi

– Sukunimi

& Nbsp;

& Nbsp;

– Sähköposti

Oikeutettu etuOikeutettu etu
Kaupallinen viestintä: viestit lähetetään vain, jos

Olet pyytänyt tietoja tai tehnyt sopimuksen tuotteen tai palvelun kanssa.
Jos annat meille tietojasi, hyväksyimme tässä suhteessa sallitun laatikon lomakkeessamme.
Niin kauan kuin et ole ilmaissut halukkuutta lopettaa tällaisten viestien vastaanottaminen.
Saamme nimenomainen suostumuksesi ennen viestin lähettämistä ja voimme milloin tahansa pyytää, että lopetamme viestien lähettämisen sähköpostilla info@rantahuone.com

Kun päätät lopettaa viestien vastaanoton, henkilötietosi säilytetään sen sopimuksen seurauksena, jonka olette noudattaneet lakisääteisiä vaatimuksia.

Tarkoitus: käytämme tietojasi vain siihen tarkoitukseen, jolle me keräämme, ellei me kohtuullisesti usko, että meidän on käytettävä sitä muusta syystä, ilmoittamalla etukäteen, jotta saisimme tiedon käsittelyn oikeudellisesta syystä ja edellyttäen, on yhteensopiva alkuperäisen tarkoituksen kanssa.

Säilytysaika: Ne pidetään tarpeellisena ajankohtana niiden tarkoituksen täyttämiseksi, joita varten ne on kerätty, sekä määrittämään mahdolliset velvoitteet, jotka saattavat aiheutua kyseisestä tarkoituksesta ja tietojen käsittelystä. Tiedostojen ja asiakirjojen määräyksiä sovelletaan.

Tilaajatiedot sähköpostitse tai lomakkeella: siitä hetkestä, jona käyttäjä on tilannut, kunnes hän peruuttaa tilauksensa.

RANTAHUONE SL: n sosiaalisverkkoihin tai sivuille lähettämien käyttäjien tiedot: Koska käyttäjä antaa suostumuksensa, kunnes hän peruuttaa sen.

Teidän oikeudet tietosuojassa
Kuinka käyttää näitä oikeuksia? Käyttäjät voivat lähettää ilmoituksen RANTAHUONE SL: n rekisteröityneelle toimipaikalle tai sähköpostiosoitteelle info@rantahuone.com, molemmissa tapauksissa D.N.I: n tai muun vastaavan tunnistusasiakirjan valokopio, pyytää seuraavien oikeuksien käyttämistä:

Pääsy henkilökohtaisiin tietoihisi: voit kysyä RANTAHUONE SL: lta, jos käytät henkilötietojasi.
Pyydä oikaisua, jos he eivät olleet oikeita, tai käyttämään oikeuttaan unohduksiin suhteessa heihin.
RANTAHUONE SL säilyttää tässä tapauksessa vain käsittelyn rajoittamisen vaatimusten käyttämisen tai puolustamisen
Voit vastata hoitoon: RANTAHUONE SL lopettaa tietojen käsittelyn ilmoittamallasi tavalla, paitsi että perustelluista syistä tai mahdollisten korvausvaatimusten käyttämisestä tai puolustamisesta niitä on jatkettava.
Tietojen siirrettävyyteen: jos haluat, että toinen yritys hoitaa tietoja, RANTAHUONE SL, helpottaa tietojen siirrettävyyttä uudelle johtajalle.
Voit käyttää Espanjan tietosuojaviraston käyttämiäsi malleja aiempien oikeuksiesi käyttämiseen: Tässä

Vahvista ennen AEPD: tä: jos olet sitä mieltä, että RANTAHUONE SL: llä on tietoja omasta tietojesi ongelmasta, voit osoittaa vaatimuksesi vastaavan Espanjan toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle: Espanjan tietosuojavirasto .

Meidän on ehkä pyydettävä erityisiä tietoja, jotta voimme vahvistaa henkilöllisyytesi ja taata oikeuden käyttää henkilötietoja (tai käyttää yllä mainittuja oikeuksia). Tämä on turvatoimenpide sen varmistamiseksi, ettei henkilökohtaisia ​​tietoja paljasteta kenellekään henkilölle, jolla ei ole oikeutta saada sitä.

Kaikki pyynnöt ratkaistaan ​​1 kuukauden pituisessa laillisessa merkityksessä. Kuitenkin saattaa kestää yli kuukausi, jos pyyntösi on erityisen monimutkainen tai jos olet jo aiemmin suorittanut useita toimia. Tällöin ilmoitamme sinulle ja pidämme sinulle ajan tasalla.

Henkilötietojen siirto
On mahdollista, että työn suorituksessa tarvitsemme kolmansien osapuolten apua, jotka käsittelevät tietoja vain tarjotun palvelun tarjoamiseksi ja joiden kanssa meillä on vastaavia toimenpiteitä heidän oikeuksiensa takaamiseksi:

Järjestelmänhallinta- ja tietotekniikkapalveluja tarjoavat palveluntarjoajat.

Asiantuntijana toimivat asianajajat, tilintarkastajat ja vakuutusyhtiöt, jotka tarjoavat pankki-, laki-, vakuutus- ja kirjanpitopalveluja
Kaikki ne henkilöt, joille me siirrämme tietoja, kunnioittavat henkilötietojesi turvallisuutta ja käsittelevät niitä RGPD: n mukaisesti.

Sallimme näiden henkilöiden käsittelemään tietosi vain tiettyihin tarkoituksiin ja ohjeiden mukaisesti. Avoimuutta noudattaen voit kuitenkin pyytää luetteloa yrityksistä, jotka tarjoavat meille palveluja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@rantahuone.com

Tietoturva
Olemme toteuttaneet asianmukaiset turvatoimenpiteet estääkseen henkilötietosi vahingossa menettämisestä, käyttämisestä tai käytöstä luvattomalla tavalla, muokattuina tai paljastuneina. Lisäksi rajoitamme henkilötietojesi käyttöoikeutta niille työntekijöille, urakoitsijoille ja muille kolmannen osapuolen yrityksille, jotka tarvitsevat tietoja tällaisista tiedoista. He käsittelevät vain henkilötietojasi ohjeidemme mukaisesti ja heidät on salassapitovelvollisuus.

Olemme toteuttaneet menettelyt henkilötietojen epäillyn rikkomisen käsittelemiseksi ja ilmoitamme sinulle ja valvontaviranomaiselle, jos tällainen rikkomus tapahtuu RGPD: n artikloissa 33 ja 34 säännellyllä tavalla.

Kansainväliset siirrot (PERSONALIZE)
Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuoliset maat eivät aina tarjoa henkilötietojensa tasoa, joten EU: n lainsäädännössä on kielletty henkilötietojen luovuttaminen ETA: n ulkopuolelle, ellei siirto täytä tiettyjä vaatimuksia.

Osa ulkoisista palveluntarjoajista sijaitsee Euroopan talousalueen ulkopuolella, joten henkilötietojesi käsittely edellyttää tietojen siirtämistä Euroopan talousalueen ulkopuolella.

Sosiaaliset verkostot: RANTAHUONE SL hyödyntää Facebookin, Instagramin, LinkedInin ja Twitterin sosiaalisia verkostoja kaikkialla Yhdysvalloissa.
Sähköposti: RANTAHUONE SL: n sähköpostipalvelu tarjotaan __________: n palveluilla.
Varastointi ja salaus. RANTAHUONE SL käyttää seuraavia ulkopuolisia palveluntarjoajia henkilötietojesi tallentamiseen ja salaa kaikki tiedot, jotka se vastaanottaa ja tuottaa __________: llä.
Jos tarvitset lisätietoa käyttämistämme mekanismeista, kun siirrät tietoja EEA: n ulkopuolelle, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla info@rantahuone.com

Päivitetty: Versio 1.1

Kesäkuu 2018