Rantahuone Vuokraus Palvelu

By in Uncategorized @fi with 0 Comments

Meillä on nyt kunnia pystyä tarjoamaan sinulle erittäin arvokkaan tuotteen sinulle kiinteistöomistajana ja olemme iloisia esittämään teille Rantahuone Rental Management Solution -ratkaisua

Tuote koostuu kattavasta ratkaisusta, jossa meidän omistautunut ja intohimoinen tiimi vuokraa kiinteistö äsi lomailijoille ja tarjoavat asiakkaille huippukokemusta samalla kun luodaan arvoa sekä passiivisen tulolähteen sinulle.

Annamme sinulle täyden kuvan asunnon taloudesta, joka tarjoaa sinulle taloudellista raporttia jokaisella neljänneksellä kaikista kuluista ja tuloista, jotka ovat luoneet viimeiset kolme kuukautta.

Oikeudellinen osasto varmistaa myös, että kiinteistösi noudattaa Espanjan matkailulakiin perustuvia sääntöjä, kun taas kirjanpitäjä auttaa sinua verotuksessa ja ulkomailla asuvien tulojen ilmoittamisessa.

Hyödyt kun vuokrauttaa Rantahuoneen kautta

 

 

– Huoleton ratkaisu

– Huolehdimme kunnossapidosta

– Me huolehdimme asiakkaista

– Me huolehdimme tulo ilmoituksesta

– Saat maksut neljännesvuosittain taloudellisella raportilla.

– Huolehdimme pyykistä ja siivouksesta.

– Annamme myönteisiä tuloksia ja toimimme aina pitkän aikavälin kumppanuudessa.

 

Kustannukset, jotka liittyvät loma-asuntoihin

-Pyykit
Pesun hinnat ovat riippuvaisia pyykin määrästä, joka tarvitaan kiinteistölle. Annamme tarkemman arvioinnin ennen alkamista ja allekirjoittamista.

– Siivous
Siivouksen hinnat ovat seuraavat:

1 makuuhuoneen huoneistoja – 35 €
2 makuuhuoneen huoneistoja – 45 €
3 makuuhuoneen huoneistoja – 55 €

terassit:
0-10 m² = 5 € / 10-20 m² = 10 € / 20 + Sqm = 15-30 €

– Meidän palkkio
Veloitamme 20% + ALV (21%) jokaisen varauksen kokonaishinnasta

– Huolto tarvittaessa
Jos jotain on korjattava, huolehdimme siitä. Tämä on jotain, joka veloitetaan sinulta omistajana, ja annamme sinulle aina mahdollisuuden järjestää se itse. Jos valitset niin, lähetämme asianomaiset työntekijät ratkaisemaan ongelman ja lasku liitetään vuosineljänneksen lopussa

Miten se toimii vaihe vaiheelta

1-Ensimmäinen yhteydenotto
Joku meidän tiimistä vierailee kiinteistössäsi ja varmistaa, että kaikki on kunnossa. Katsomme kiinteistöä ja varmistetaan, että se täyttää meidän ja kunnan vaatimukset. Jos jotain puuttuu, niin sinä kiinteistönomistajina on mahdollisuus järjestää tämä tai me teemme sen hallinnollisella hinnalla. Vuokraamme vain kiinteistöjä, joissa on huonekaluja ja vuodevaatteita, jotka täyttävät hotellin normit.

2- Hinnoittelu, esittely ja allekirjoitus
Vuokra-tiimimme tekee asianmukaista markkinatutkimusta omalla alueellasi, jotta voit asettaa hinnoittelun, joka on oikeudenmukainen sinulle ja houkutteleva vuokralaisille. Kun olemme päässeet sopimukseen tästä termistä, aloitamme yleensä yhden vuoden sopimuksen. Tämän jälkeen teemme ammattimaisen esityksen omistamastasi, mukaan lukien VR-Tour.

3- Anna tulojen virrata!
Julkaisemme nyt omaisuutesi ja mainostat innovatiivisilla tavoilla, kuten sosiaalisen median, uutiskirjeiden, vaikuttajien ja erilaisten loma-portaalien avulla.

4 – Rentoudu ja nauti passiivisen tulon eduista
Teemme maksun sinulle joka puolivälissä ja liitämme omaisuuttasi taloudellisen raportin. Muista, että jos sinä tai ystäväsi ja perheesi haluat varata huoneiston, voit ottaa yhteyttä vuokrausryhmään milloin tahansa tai tehdä online-varauksen koodilla, joka toimitetaan sinulle ja hinta on automaattisesti 00.00 €.

Annamme kiinteistönomistajille mahdollisuuden vuokrata omalla tavallaan jossain määrin ystäville ja tuttaville. Emme kuitenkaan salli kiinteistönomistajien mainostajaa portaaleilla, koska haluamme välttää kaikenlaista kilpailua. Tämä johtuu siitä, että pyrimme jatkuvasti kestävään ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen, jossa molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.

 

Mitä vaatimuksia valtiolla on?

Tässä olemme listannut vaatimukset jota Espanjan viranomaisten “Junta De Andalucia” mukaan pitää olla turisti asunnoissa. Voit lukea lisää sivulla www.juntadeandalucia.es.

Vaatimukset  turismikodeille on helposti hoidettavissa ja ovat tuotu esille artikkeli 6, 28/16, Helmikuu 2, koti ja turismi , tarkoitukset. Rantahuone on vastuussa valtaosa asioista.

Meidän aloitus hinnat palveluille

Aloitus maksu per kiinteistö : 150€

Tähän hintaan kuuluu turismi licenssin hankkiminen, kiinteistösi rekisteröinti vastuussa olevalle auktoriteetille sekä muut kulut mitä voi syntyä prosessin aikana.

Sisustus ja huonekalujen koonti (valinnainen)

Asunto 1mh: 190€

Asunto 2mh: 289€

Asunto 3mh: 349€

Asunto 4mh tai enemmän: arviomme mukaan

(Tämä sisältää muotoilun. Huomioi että huonekalujen hinta ei sisälly ylläoleviin hintoihin ja maksetaan erikseen)

Järjestää WiFi yhteyden asunnolle (valinnainen):            50€

Järjestää ilmastointi kylmä ja kuuma (valinnainen)        50€

Auttaa  selvityksessä. Hinta riippuu sisällön määrästä.

Kaikkiin hintoihin lisätään vero (VAT)

 

Ota meihin yhteyttä jotta voidaan käydä tarkalleen läpi miten me voidaan auttaa teitä tuottamaan passiivista tuloa

Aurinkoisin Terveisin,

Team Rantahuone

Emil J, Hallikainen / Toimitusjohtaja, Perustaja

Agata Ibron / Kiinteistövälittäjä

Alexis Huhmarniemi / Kiinteistövälittäjä

Ivonne Oliva / Vuokrauspalvelu, Johtaja

Jessica Piry / Vuokrauspalvelu, Avustaja

Luna Maria / Vuokrauspalvelu, Tuki

Petri Hallikainen / Perustaja

Christian Victorin / Perustaja

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *