Opas Málaga Historico

By in Uncategorized @fi with 0 Comments

OPAS MALAGA HISOTRICO


 

Sinulle joka rakastaa suurkaupunkeja ja historiaa, Centro Historico Málagassa on ehdoton edellytys!

Rauhallisella paikalla lahdessa vuorten ympäröimänä ja rajoittuu Guadalmedina ja Guadalhorce jokiin. Málagan Historico on paikka jota, me ehdottomasti suositellaan.

Sen 2800 vuoden historialla tämä on yksi Euroopan vanhimmista kaupungeista.

Kaupunki koki Välimeren suurimmat sivilisaatiot, foinikialaisista ja kreikkalaisista roomalaisiin, sataman strategisen sijainnin ansiosta, tästä tuli tärkeä paikka kauppareittien varrelta antiikin ajoilta lähtien.

Tämä johdanto, korostaa että Malaga on sekä Costa del Solin pääkaupunki että kaupunki joka tunnetaan kaikkialla maailmassa turismin ollessaan niin suuri tällä alueella, jossa ilmasto, meri, rannat ja golfkentät on vastustamaton vetovoima kansallisille ja kansainvälisille matkailijoille.

On paljon tekemistä, jos tekee mieli mennä ostoksille tai kahville, ​​on kahvila tai vaatekauppa nurkan takana.

Malaga on paikka, jossa voit viettää tuntikausia ja tulla aina takaisin ilman että aika käy pitkäksi.

 

 Ehdotuksia mitä Malagassa voisit tehdä:

– Vierailu Gibralfarosin linnassa ja vieressä olevalla roomalaisella teatterilla.

Gibralfarosin linna on ikoni Málagassa, ja sitä kuvataan kaupungin ja maakunnan lipussa sekä sinetissä. Tämä 900-luvun muistomerkki, jolla on vahvat 1300- luvulta peräisin olevat vahvistukset, sijaitsee aivan maurilaisen Alcazabanin linnoituksen yläpuolella Montes de Málagan vuorijonon alueella. Ylhäällä voit katsella historiallisia muureja, Málagan satamaa ja Välimeren rannikkoa.

Malagan Roomalainen teatteri on vanhin Iberian niemimaan ja juontaa juurensa noin 100 vuotta jKr. Se on myös kaupungin vanhin nähtävyys ja ainoa roomalainen jäännös. Teatteria käytettiin vasta 3. vuosisataan ja sitten jäi unohduksiin.

Alcazaba on myös tutustumisen arvoinen.

Alcazaban linnoitus kauniilla puutarhoilla on yksi Malagan tärkeimmistä nähtävyyksistä, ja se on koettava vierailun aikana kaupungissa. Alcazabaa alettiin rakentaa 700-luvulla, mutta se valmistui vasta 1000-luvulla.

 

Malagan katedraali tarjoaa kauniin arkkitehtuurin, jota meidän täytyy nähdä omin silmin.

Malagan katedraali (Catedral de Málaga) on roomalaiskatolinen katedraali Málagassa, Andalusia, Etelä-Espanjassa, renessanssin tyyliin. Se sijaitsee alueella, jonka ennen erotti keskiaikainen kaupunginmuuri, joka nykyään ympäröi lähellä sijaitsevia Alcazabaa ja Gibralfaron linnoituksia.

 

Plaza de la Merced on tilava 1800-luvun tori Málagan historiallisessa sydämessä.

Plaza de la Merced on kahviloitten, baarien ja ravintoloitten keskellä, ja täällä ilmapiiri alkaa myöhään iltapäivällä, jolloin sekä vierailijat että paikalliset asukkaat saavat viimeiset auringon säteet ja vaihtavat tarinoita toistensa kanssa. Istu alas terassille ja tilaa tapas tai kahvia. Katso Picasson pronssipatsasta ja käy taiteilijan syntymäpaikassa.

 

Picasso-säätiö

Málagan tunnetuin poika, taide, Pablo Ruiz Picasso ja hänelle omistettu museo, nimetään ensin. Kauniissa Palacio de Buenavistassa on kaksitoista salia, jotka näyttävät pysyvän kokoelman taiteilijan ja kuvanveistäjän töistä useilta kausilta. Lisäksi tässä on tilapäisiä näyttelyitä. Museo on avattu vuonna 2003. Jos taiteesta on kiinnostunut, voit viettää muutaman tunnin helposti. Tässä kuuluisan taiteilijan historia ja Picasson taiteen mahtava hintakehityksen historia eikä vain maalauksista, hän on myös työskennellyt usealla muulla materiaalilla.

CAC Malaga (nykytaiteen museo).

Muista mennä moderniin taidemuseoon, joka sopii sinulle, joka haluaa nähdä nykyaikaista taidetta!

Share This
Rantahuone S.L

Nerja holidays rentals, properties for sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *