Nerja

Miksi sijoittaa Espanjaan?

By in Uncategorized @fi with 0 Comments

Miksi investoida Espanjaan?
Espanjassa on parhaillaan nousu, jossa talouden ja erityisesti asuntomarkkinoiden positiivinen kasvu on lisääntynyt. Nykyään on helpompaa investoida kiinteistöihin Espanjassa, ja me Rantahuone tarjoaa kattavia ratkaisuja, joissa autamme sinua asiakkaana sekä oikeudellisessa ohjauksessa että tulevan kodin vuokrauksessa. Voit lukea lisää siitä, miten vuokraamomme toimii napsauttamalla tätä:  (Odottaa)
 

Olemme huomanneet lisääntyneen turismin Costa del Solissa yleisesti ja yleensä Nerjassa, jossa asuntojen myynti ja vuokraus ovat suuressa paineessa. Voimme myös huomata, että kehitys on ollut myönteistä ja vakaampaa kuin kriisin alkuvuosina. 

Asuminen Nerjassa saavuttaa 75-95%: n käyttöasteen edellyttäen, että kiinteistö sijaitsee oikealla alueella ja täyttää vaaditut vaatimukset yhä vaativammalle matkailijalle. Tämä on erinomainen ratkaisu niille, jotka haluavat tehdä keskisuuren sijoituksen, kun koti maksaa itseään, ja voit käyttää sitä lomasi aikana.

Nyt voit myös rahoittaa kodin ostoa Espanjalainen pankin kautta etuuskohteluun ja diskontattuun korkoon. Tämä on myös asia, jossa autetaan ja voimme ottaa sinut yhteyteen useisiin pankkeihin, jotta voimme myös tarkastella rahoitusmahdollisuuksia. Monet asiakkaistamme haluavat lainata nykyistä kotiaan ja heille tarjotaan erittäin hyviä omia pankkeja kotona. Suosittelemme aina ensin tutustumaan nykyiseen pankkiin ja tarkastaa niitä vaihtoehtoja, joita he voivat tarjota

Miksi investoida Nerjaan?
Nerja on erityinen helmi Espanjan eteläisellä aurinkorannikolla noin 60km itään päin Malgasta ,joka on suosittu kohde turisteille läpi kesät ja talvet. Nerjan kauniin kapeat ja mutkikkaat kadut yhdessä vanhan espanjalaisen charmin vahvuudella antaa hämmästyttävän upean kokonaisuuden. Parhaimmillaan loma-asunnot alueella on vuokrattuna 50 viikkoa vuodesta. Kesän korkeista vuokra hinnoista huolimatta loma-asuntojen kysyntä on suuri. Me Rantahuoneella tarjotaan vuokrauspalveluja teille jotka haluatte jatkuvan tulolähteen sijoituksestanne. Me pidämme huolta asunnon ylläpidosta, markkinoinnista sekä asiakkaista.

Paikkoja joissa käydä Nerjassa

Playa Burriana (Burriana Beach)

Burrianan ranta on täynnä erilaisia aktiviteettejä kaiken ikäisille. Tapahtuma rikkaan rannan viereltä löydät kivikadun, jonka varrella löydät ravintoloita sekä kauppoja.

Kuvahaun tulos haulle playa de burriana nerja fotos

Playa Calahonda (Calahonda Beach)

Tämä pieni ranta sijaitsee Balcón de Europan vieressä ja tarjoaa aurinkoa ja mukavan uinti paikan juuri Nerjan ytimessä. Pienestä koostaan huolimatta ranta vetää puoleensa ihmisiä auringon laskuun asti sekä päivästä riipuen myös sen jälkeen.

Kuvahaun tulos haulle playa calahonda nerja

 

Euroopan parveke (Balcón de Europa)

Tämä upea nähtävyys on vuosien varrelta muokkautunut Maurien ajan linnasta ravintolaan ja suosituksi nähtävyydeksi. Euroopan parveketta pidetään usein Nerjan keskipisteenä sillä se sijaitsee kaupungin ytimessä. Upeat näköalat vuorille ja merelle sekä Calahondan rannalle ovat uskomattoman miellyttävät. Tämä on pakollinen pysäkki kun käy Nerjassa.

Kuvahaun tulos haulle balcon de europa nerja

Cueva de Nerja

Cueva de Nerja on tippukiviluola, jonka kaksi nuorta poikaa löysivät vuonna 1959. Tippukiviluolalle järjestetyt kierrokset ovat opastettuja. Etäisyys Euroopan parvekkeelta Cueva de Nerjaan on noin 4.8 km jonka helposti kävelee. Eli jopa kävellen tämä voisi olla koko perheelle mukava päiväseikkailu. Luolan seinämät ovat upeasti valaistu niin että näkee kaikki luolan muodustomat.

Kuvahaun tulos haulle cueva de nerja

Rio Chillar

Rio Chillar on vaellus reitti Nerjassa joka kulkee jokea pitkin. Joen viilentävä ja kristallinkirkas vesi virtaa jaloissa ja mitä pidemmälle pääsee sitä kauniimmaksi maisemat muuttuu. Tämä on upea kokemus koko perheelle jonka kannattaa kokea. Vaellus reitin päässä on kaksi luonnon uima-allasta ja vesiputous.

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *