Tässä kerromme sinulle vähän siitä, miten saat edullisen katselumatkan ja parhaimmillaan maksutta.

Keskeinen osa ostoprosessia on ottaa aika löytää oikea kohde. Tästä syystä on tärkeää tutkia ja tietää, mikä alue sopii parhaiten oston tarkoitukseen.

Siksi Rantahuone tarjoaa asiakkailleen jopa 1000 € takaisin majoitusmatkojen katselukululle, jos se johtaa sinut löytämään unelmiesi kodin meidän kautta.

Suosittelemme näkemään kohteita talvikuukausien aikana osittain siksi, että edullisten lentolipujen löytäminen on helpompaa ja koska on todennäköisempää, että huoneistoja ei vuokrata. Ongelma, joka saattaa ilmetä korkean suorituskyvyn katselukulmassa, on se, että suurin osa tuotteista on täynnä, koska Nerja on kasvanut kysynnän mukaan tämän vuoden aikana.

Vältä kalliita taksihintoja lentokentältä illan aikana!

Jos tiedät, että lentokone laskeutuu myöhään ja et ole suunnitellut vuokrata auton lentokentällä, se voi olla kallis tarina. Siksi suosittelemme joko varaamaan siirtoa hyvissä ajoin ennen tai jos vuokraat yhden lomahuoneistoistamme, ja meillä on myös noutopalvelu, joka mukautuu asiakkaan lentoaikaan kiinteällä 60 tai 110 euron hintaan, jos haluat Kyydin lentokentälle loman jälkeen.

Tämä tarkoittaa sitä, että Rantahuoneen henkilökunta noutaa sinut lentokentällä, kun laskeudut ja ajetaan aina huoneistoon, jossa kirjaudut sisään. Huomaa, että matkan tarkoitus ei tarvitse olla asuntojen katselua, että kohteet hyötyvät tästä palvelusta. Tämä tarjotaan myös rakkaille asiakkaillemme, jotka etsivät ihanan ja huolettoman loman. Varatessasi meidän pickup-palvelun, sinun tarvitsee vain ilmoittaa meille varauksen yhteydessä ja antaa lennon numero. Pidämme silmällä, olisiko lennon viivästyminen tai peruuntuminen, ja se on paikallaan, kun saavut.

Varaa keskeiset huoneistot Nerjassa 3 yksinkertaisella portaalla:

-Täytä varauslomake ja palaamme vastauksella 24 tunnin kuluessa varausmaksun kanssa (20% kokonaishinnasta)

-Maksa huoneiston varausmaksusta ja saat sähköpostilla lähetetyn kuitin, jäljellä oleva määrä veloitetaan kun saavutte.

-Tietenkin! Jos et ole valinnut meidän pickup-palvelua, henkilökuntamme tapaa sinut huoneistossa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Share This
Rantahuone S.L

Nerja holidays rentals, properties for sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *