Guide till en prisvärd visningsresa

By in Articles-sv with 0 Comments

Här kommer vi berätta lite om hur man kan få en prisvärd visningsresa och i bästa fall gratis.

En fundamental del av köpprocessen är att ta sig tiden till att hitta det rätta objektet. Just därför är det viktigt att undersöka och känna efter själv vilket område som passar bäst beroende på vilket ändamål man har med köpet.

Därför erbjuder Rantahuone sina kunder upp till 1000€ tillbaka på boendekostnader för visningsresan om den leder till att ni hittar eran drömbostad via oss.

Vi rekommenderar att komma och titta på objekt under vinterhalvåret delvis för att det är lättare att hitta prisvärda flygbiljetter och för att det är större sannolikhet att lägenheterna inte är uthyrda. Ett problem som kan uppstå när man är på visningsresa under högsäsong är att dem flesta objekten är fullbokade på grund av den växande efterfrågan Nerja har på boenden under den här perioden av året.

 

Undvik dyra taxikostnader från flygplatsen under kvällstid! 

 

Om ni vet att flyget landar sent och ni inte har tänkt att hyra en bil på flygplatsen så kan det bli en kostsam historia. Därför rekommenderar vi att antingen boka transfer i god tid innan eller om ni hyr en utav våra semesterlägenheter så har vi även en upphämtnings tjänst som anpassar sig efter kundens flygtider med ett fast pris på 60€ eller 110€ om ni även önskar bli skjutsade tillbaka till flygplatsen efter eran vistelse.

Detta innebär att Rantahuones personal hämtar er vid flygplatsen den tid ni landar och kör hela vägen till lägenheten där hen kommer göra incheckningen. Observera att syftet med resan måste inte vara att kika efter objekt för att kunna dra nytta av denna tjänst, detta erbjuds även till våra kära kunder som bara är ute efter en härlig och bekymmersfri semester. För att boka våran upphämtning tjänst så behöver ni bara meddela oss detta i samband med bokningen och uppge flygnumret. Vi håller koll på om flyget skulle vara försenat eller inställt och är på plats den tiden ni anländer.

 

Boka våra centrala lägenheter i Nerja med 3 simpla steg:

  • Fyll i boknings formuläret så återkommer vi med svar inom 24 timmar med betalningsuppgifter för reservationen (20% av totala priset)
  • Betala in reservationsavgiften för lägenheten så får ni ett kvitto skickat till mail adressen, resterande belopp debiteras när ni anländer.
  • Klart! Om ni inte har valt våran upphämtnings tjänst så kommer våran personal möta upp er vid lägenheten för att göra en incheckning.
Share This
Rantahuone S.L

Nerja holidays rentals, properties for sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *